ТРА
Понеділок
6
20:55

​Під час повітряної тривоги в одному з укриттів Житомира виявили тіло людини. ВІДЕО

19 січня під час повітряної тривоги житомирянин Андрій Романюк в одному з укриттів міста виявив тіло людини. Правоохоронці встановлюють особу загиблого і обставини його смерті.

Як розповів Суспільному Андрій Романюк, після сигналу тривоги він пішов до укриття, що знаходиться у дев’ятиповерхівці по вулиці Хлібна. Хлопець розповів, що востаннє спускався у це сховище півтора місяці тому.


"Я йшов до бомбосховища одразу після сигналу тривоги. Відчиняю двері, а там лежить тіло. Чесно кажучи, трохи дивно, адже це – укриття, і там, зазвичай, люди. От минулого разу було близько 15 чоловік. Там завжди люди ховаються під час тривоги", – каже Андрій.


Андрій Романюк розповів, що стурбований тим, що коли тривоги немає, там ховаються люди без визначеного місця проживання, залишаючи після себе неприємні сліди. Андрій каже, що було б непогано, якби, для прикладу, взяти сховище під охорону.


Суспільне звернулося до речниці Нацполіції Житомирщини Ольги Номерчук за коментарем стосовно виявлення тіла людини у сховищі. За її словами, повідомлення про виявлення тіла чоловіка на вході в одне з укриттів Житомира надійшло до поліції 19 січня близько 10.50.


"На місце події виїхали і розбираються в обставинах поліцейські Житомирського райуправління поліції слідчо-оперативної групи. Правоохоронці фіксують обставини, збирають свідчення, також встановлюють особу загиблого чоловіка. Причину смерті встановлять фахівці судово-медичної експертизи", – розповіла Ольга Номерчук.

Вчора

Сторінки:
Нагору