КВІ
Вівторок
30
19:03

​Поліцейські вилучили набої та гранату з будинку жителя Радомишля

Оперативники відділення № 3 Житомирського райуправління перевіряли інформацію про незаконні оборудки 27-річного чоловіка з боєприпасами.

13 вересня, під час санкціонованого обшуку в його житлі, дізнавачі вилучили понад пів сотні набоїв та корпус гранати Ф-1. Все це було направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Поліцейські встановлюють походження боєприпасів у межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Законодавством за вчинення подібних злочинів передбачено покарання - позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


Одночасно нагадуємо, що не підлягає кримінальній відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.


Зауважте, що коли подібні предмети потрапляють до рук сторонніх, це може закінчитися трагічними наслідками. Тож зберігаючи вдома зброю та боєприпаси, ви наражаєте на небезпеку близьких.

Вчора

Сторінки:
Нагору