ТРА
Понеділок
6
13:17

​У Житомирі на вулиці Вітрука п'яний водій врізався у дитячий майданчик. ФОТО

Патрульні склали низку адміністративних матеріалів на нетверезого водія

Учора вночі, близько 2-ї години, інспектори отримали виклик про ДТП без потерпілих на вулиці Вітрука. Інспектори за лічені хвилини прибули за вказаною адресою, проте водія на місці події не було. Небайдужі громадяни вказали на під'їзд, в який забіг порушник.



Це він був за кермом автомобіля ВАЗ та, не впоравшись з керуванням, здійснив наїзд на металеву конструкцію дитячого майданчику. Під час перевірки документів у керманича було виявлено відсутність посвідчення водія, до того ж чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння.


Оглядаючи місце події, інспектори звернули увагу на пошкоджений транспортний засіб Dacia. Як з'ясувалося, зіткнення з ним допустив також водій ВаЗу. 20-річний житомирянин погодився пройти освідування на стан алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер, результат 1,67 проміле.



Охоронці порядку склали на порушника адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП, два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), а також винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.


Водії, вкотре закликаємо: не керуйте транспортними засобами у стані сп'яніння!


Теги: фото, ДТП

Вчора

Сторінки:
Нагору