ТРА
Середа
1
08:31

​В одній зі шкіл Житомира прикордонники провели урок мужності

Воїни-прикордонники повсякчас приділяють значну увагу патріотичному вихованню не лише персоналу відомства, допризовній молоді, а й маленьким дітлахам. Така робота захисників спрямована на формування патріотичної свідомості особистості та ціннісного ставлення маленьких громадян до українського народу та Батьківщини в цілому.

Так, з метою національно-патріотичного виховання, днями, був спланований та проведений захід для наймолодших вихованців одного з освітніх закладів обласного центру. Захисники продемонстрували учням першого класу загальноосвітньої школи елементи екіпіровки та озброєння, яке використовується під час охорони державного кордону.


Діточки з цікавістю розглядали експонати, приміряли їх на себе, із задоволенням слухали розповіді захисників, а також ставили гостям безкомпромісні запитання з повсякденного життя військових. Радо ділились своїми дитячими мріями та плани на майбутнє.


На завершення зустрічі учні навчального закладу підготували для військовослужбовців подарунки виготовлені своїми руками, а також запросили прикордонників на нові цікаві й пізнавальні зустрічі.

Вчора

Сторінки:
Нагору