ТРА
Четвер
2
12:10

​За зберігання наркотиків перед судом постане 33-річний житель Баранівки

У жовтні на одній із вулиць м. Баранівки оперативники помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Тож його зупинили для перевірки.

Під час спілкування з правоохоронцями 33-річний місцевий житель почав помітно нервувати. Потому він повідомив, що має при собі заборонені речовини – пакунок з амфетаміном.


Відтак на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи Звягельського райвідділу та задокументували усі обставини. Виявлене поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.


Отримавши відповідні висновки фахівців, днями дізнавачі районного відділу поліції за погодженням з місцевою окружною прокуратурою повідомили чоловікові про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Наразі обвинувальний акт скеровано до суду.


Обвинуваченому за такі дії може загрожувати штраф від 1 тисячі до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору