ТРА
Четвер
2
09:59

​Забилася каналізаційна мережа у центрі Житомира — містом поширювався неприємний запах

Зранку 21 вересня житомиряни скаржилися на неприємний запах у центрі міста. За коментарем Суспільне Житомир звернулося до фахівців КП "Житомирводоканал".

За словами керівниці інформаційного центру підприємства Сніжани Герасимчук, однією із причин поширення характерного запаху найімовірніше могла стати забита каналізаційна труба у дворі багатоповерхівки за адресою майдан Перемоги, 4.


"Вчора, 20 вересня, о 17:20 на диспетчерську службу Житомирводоканалу надійшло повідомлення від мешканців житлового будинку за адресою майдан Перемоги, 4 про те, що там не функціонує каналізаційна мережа. Сьогодні зранку туди виїхала аварійна бригада. Тож, ремонтні роботи з ліквідації і могли теоретично спричинити поширення неприємного запаху", — сказала Сніжана Герасимчук.


За її словами, поламка каналізаційної мережі не була масштабною, а мала локальний характер — забилася одна секція між люками. Найімовірніше, через те, що жителі багатоповерхівки кинули у стічну мережу не придатні для каналізації предмети.


"На жаль, така ситуація для Житомира є характерною. На диспетчерську службу підприємства щодня надходить до 30 повідомлень від жителів міста про порив на каналізаційних мережах. Містяни не вміють користуватися каналізацією. Часто-густо використовують їх як смітник. А відтак наші працівники знаходять там всякий непотріб, зокрема й мертвих тварин", — розповіла Сніжана Герасимчук.


Станом на 11:30 керівниця інформаційного центру КП "Житомирводоканал" повідомила, що аварійні роботи у середмісті завершилися. І надіслала фото із підтвердженням того, що знову витягли працівники з міської каналізаційної мережі.

Вчора

Сторінки:
Нагору