КВІ
Понеділок
29
20:22

​Житомирське "Полісся" в черговому матчі УПЛ програло одеському "Чорноморцю" з рахунком 1:4

30 березня у рамках 22-го туру Української Прем'єр-ліги на Центральному міському стадіоні у Житомирі футбольний клуб "Полісся" приймав одеський "Чорноморець". Матч завершився із рахунком 1:4 на користь "Чорноморця".

"Полісся" не дуже вдало розпочало весняну частину сезону — команда опустилася на 6 місце у турнірній таблиці, маючи в активі 33 очки. У "Чорноморця" було 23 очки та 10 місце у таблиці.


Перший тайм


У першому таймі після активного початку на 30-ій хвилині матчу команди знизили темп. Гра тривала без небезпечних моментів.


На 36-ій хвилині футболіст "Полісся" Денис Ндукве непогано пробив, але Данило Варакута "Чорноморця" був на місці.


Одну хвилину суддя компенсував до першого тайму, але хід гри це не змінило. Гравці пішли на перерву з рахунком 0:0.


Другий тайм


На 53-ій хвилині другого тайму команда "Чорноморець" забиває гол. Півзахисник "Чорноморця" Зігі Бадібанга на фланзі навісив, і Артур Авагімян, який був сам у штрафному майданчику, головою переправив м'яч у сітку. Рахунок став 0:1 на користь одеситів.


На 61-ій хвилині Авагімян вдруге забив гол у ворота "Полісся". Рахунок став 0:2.


На 64-ій хвилині хет-трик Артура Авагімяна. Він забив гол зі штрафного з 25-ти метрів. 0:3 стало на користь "Чорноморця".


На 75-ій хвилині футболісти "Полісся" один гол відіграли. Після кутового від Еміля Мустафаєва м'яч прилетів до Богдана Кушніренка, який з десятка метрів ногою забив його у ворота. Рахунок став 1:3.


Н 90-ій хвилині футболіст "Чорноморця" Орест Кузик під час швидкої атаки забив ще один гол. Рахунок став 1:4. Матч завершився перемогою "Чорноморця".


Усі кошти, зібрані від продажу квитків на матч, будуть передані благодійному фонду BGV Charity для потреб 132 окремого розвідувального батальйону Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Вчора

Сторінки:
Нагору