ТРА
Понеділок
6
12:57

​Житомирські поліцейські завершили досудове розслідування фатальної ДТП у селі Тетерівці

На початку вересня водійка позашляховика вчинила дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув пасажир її авто. Днями обвинувальний акт відносно жінки було скеровано до суду.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що водійка позашляховика «Toyota», 31-річна житомирянка, рухаючись у напрямку м. Чуднова, не врахувала дорожньої обстановки, не обрала безпечну швидкість руху транспортного засобу та допустила виїзд автівки за межі дороги. Внаслідок цього автомобіль перекинувся та зіткнувся з деревом.


У результаті ДТП було тяжко травмовано пасажира, 28-річного чоловіка водійки. На жаль, від отриманих тілесних ушкоджень він помер у лікарні.


Слідчі Житомирського районного управління нині інкримінують жінці вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Процесуальне керівництво у провадженні здійснювала Житомирська окружна прокуратура.


За чинним законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Вчора

Сторінки:
Нагору