ТРА
Неділя
5
21:45

​Людмила Димидюк провела онлайн нараду щодо ситуації на Херсонщині

Начальниця Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, за дорученням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, провела онлайн нараду з головами територіальних громад Бердичівського району щодо ситуації у населених пунктах Херсонської області, які постраждали у результаті підриву дамби Каховського водосховища.

“На жаль, маємо подію надзвичайного характеру, ми повинні згуртуватися та терміново зібрати допомогу для жителів підтоплених територій”, — зазначила Людмила Димидюк.


Під час наради визначили перелік відповідальних осіб по громадах, які будуть координувати збір гуманітарної допомоги у взаємодії з Житомирською ОВА та Бердичівською РВА. Міські, сільські та селищні голови відпрацюють питання з старостинськими округами та визначать об’єми гуманітарної допомоги, яку можуть зібрати та оперативно передати на Херсонщину.


Станом на зараз є гостра потреба у продуктах харчування, одязі та питній воді. Вже домовлено з Бердичівським пивзаводом питання щодо відправки першої фури з питною водою, ще одна фура вагою у 22 тонни з продуктами харчування (овочі та консервація) невдовзі виїде з Краснопільської громади. Ті громади, які не мають можливості самостійно передати зібрану допомогу, можуть доставляти її до Бердичівської РВА.

Вчора

Сторінки:
Нагору