ТРА
П'ятниця
3
12:58

​На Житомирщині у 19-річного водія «Nissan» виявили підроблені документи

Кілька місяців тому поліцейські Звягельського районного відділу на одній із вулиць міста зупинили водія автомобіля «Nissan», який порушив Правила дорожнього руху. За кермом перебував 19-річний житель Брониківської громади.

Під час спілкування із водієм правоохоронці помітили, що він перебуває у стані сп’яніння, ймовірно, наркотичного, проте від проходження освідування молодик відмовився.


До того ж поліцейські виявили, що його посвідчення водія має ознаки підробки. Згодом хлопець зізнався, що документ придбав, адже до цього не проходив належного навчання та не складав відповідних іспитів.


Того ж дня правоохоронці вилучили підозрілий документ для проведення відповідної експертизи. Її результати згодом підтвердили несправжність посвідчення. До того ж, відносно керманича патрульні склали низку адміністративних матеріалів.


Днями дізнавачі Звягельського районного відділу поліції оголосили хлопцеві про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 1 та 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України. Після проведення усіх необхідних процесуальних дій обвинувальний акт було скеровано до суду.


За чинним законодавством обвинуваченому за такі дії загрожує покарання від штрафу й аж до обмеження волі на строк до 2 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору