ТРА
Неділя
5
23:08

​Перша апаратна нарада у цьому році відбулася в Бердичівській РВА

У малій залі Бердичівської районної військової адміністрації 6 січня відбулася апаратна нарада – перша нарада у новому, 2023 році. На ній були присутні працівники апарату та керівники самостійних структурних підрозділів. Під час наради була доведена інформація про загальну ситуацію в районі на кінець минулого року та плани та завдання, які ставляться на новий, 2023 рік.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк привітала свій трудовий колектив з минулими та прийдешніми святами. Побажавши усім, у першу чергу, міцного здоров’я, миру та перемоги.


«Ми разом вже пройшли багато випробувань, та я впевнена, що ми впораємося з усіма викликами, які стоятимуть перед нами у 2023 році. Зрозуміло що йде вже 317 день війни, і багатьом з нас надзвичайно важко психологічно витримати все це, ми вже морально і фізично виснажені. Та нашим хлопцям на передовій набагато гірше, проте вони не падають духом, а продовжують виконувати свій обов’язок по захисту України. Кожен з нас тут, в тилу, має бути гідним героїчного подвигу, мужності та незламності наших військових» - зазначила вона.


Під час наради Людмила Димидюк наголосила на необхідності у новому році так само чітко дотримуватися трудового розпорядку й своєчасно реагувати на звернення громадян. Та висловила переконання, що Бердичівська районна військова адміністрація буде тримати темп роботи, заданий у 2022 році, так само якісно і оперативно виконуючи усі поставлені державою завдання.

Вчора

Сторінки:
Нагору