ТРА
П'ятниця
3
12:03

​У Житомирі розпочав роботу Конгрес Української Студентської Ліги

Студентство — рушійна сила! Сьогодні в Житомирі розпочав роботу Конгрес Української Студентської Ліги: планують створити підрозділ у нашій громаді.

Заступниця міського голови Марія Місюрова привітала студентів із відкриттям Конгресу: «Ми раді вітати вас у Житомирі. Ви всі дуже позитивні та розумінні, ви молодь, — наше майбутнє. І я щаслива, що ви саме такі. Бажаю плідно попрацювати! І звісно, познайомитись та відпочити!»


Українська Студентська Ліга — найбільша студентська організація України.


Об’єднує більше 50 найавторитетніших університетів України та 10 громадських організацій.


Мета їхньої роботи — сформувати культуру студентського та молодіжного життя, аби робити якісні зміни в суспільстві. Програми для студентів, кооперація довкола волонтерства, допомоги військовим…


Загалом — йдеться про розбудову студентських рухів, які в подальшому перетворяться у масштабну громадську платформу!


Сьогодні в Житомирі представники 60-ти начальних закладів України.


Карен Агаджанян, представник громадської організації у Дніпрі розповів:


«Сьогодні вся Україна, студенти всіх освітніх закладів, які є членами Конгресу приїхали для того, щоб об’єднати свої зусилля і в подальшому вирішувати глобальні питання об’єднуватися і ще краще робити свою справу для того, щоб в Україні було ще краще. Розуміючи кількість студентів в Україні і в Дніпрі, — це дуже велика кількість роботи, починають від комфорту в гуртожитку, нормального навчання в університетах, і також важливо, щоб студенти мали можливість мандрувати за освітою, мати можливість шукати міжнародні проекти, організації та програми, щоб покращувати свої знання та професійні якості»

Вчора

Сторінки:
Нагору