ТРА
Середа
1
02:37

​Житомир запропонував Харкову передати надпотужну газотурбінну станцію на 1 мегават

17 квітня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко передав Харківщині від громад Житомирщини допомогу у вигляді електрогенеруючої техніки різної потужності.

“Житомирщина завжди приходить на допомогу іншим областям України, які найбільше потерпають від терористичних атак росіян під час цієї війни. Ми стали пліч-о-пліч з Херсонщиною після звільнення області. Були поруч, коли потрібно було рятувати людей та надавати допомогу після підриву окупантами Каховської ГЕС”, — сказав Віталій Бунечко.


До Харкова, який підступний ворог намагається залишити без світла, було передано 36 генераторів. На заклик обласної військової адміністрації поділитися з жителями Харківщини своєю енергією в прямому та переносному сенсі, відгукнулися 27 громад Житомирщини, комунальні заклади та департаменти Житомирської ОВА, які мали необхідне обладнання.


Крім того, Житомир запропонував Харкову передати надпотужну газотурбінну станцію на 1 мегават. Зараз фахівці комунальних підприємств обох міст визначаються з технічними параметрами.


“Ми були, є і будемо єдиними. І саме так здолаємо ворога. Слава незламній Харківщині! Слава місту-герою Харкову! Слава Україні!”, — підкреслив Віталій Бунечко.

Вчора

Сторінки:
Нагору