ТРА
П'ятниця
3
11:46

​Олександр Федько привітав військовослужбовців 199-го навчального центру ДШВ ЗСУ з професійним святом

У День Збройних Сил України заступник начальника Житомирської ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько долучився до привітань 199-го навчального центру десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Зокрема, Олександр Федько вручив колективу навчального центру відзнаки начальника Житомирської обласної військової адміністрації.



«”Завжди перші” – це не просто девіз наших воїнів-десантників. Сьогодні отримали відзнаки ті, хто першими давали бій російському спецназу на летовищі у Гостомелі, били ворога та рятували наших бійців під Макаровим, опановували британські “NLAW”, знищуючи танки окупантів під Краматорськом. Це люди, які щодня навчають нових бійців десантно-штурмових військ стратегії та тактиці сучасної війни, передають їм дух та силу братерства марунових беретів. Дякуємо нашим захисникам за нашу Незалежність, за їх щоденний героїзм та бажаємо їм завжди повертатись живими та неушкодженими до своїх родин. А головне – найшвидшої Перемоги!», — зазначив Олександр Федько.


Нагадаємо, що вихованці Житомирського державного будинку художньої та технічної творчості передали пораненим захисникам України сувеніри та обереги.





Вчора

Сторінки:
Нагору