ТРА
Понеділок
6
07:09

​Конфлікт у Житомирському ТТУ: Водій автобуса отримав тілесні ушкодження

27 червня у Житомирі стався конфлікт між водієм автобуса та начальником автобусного парку Житомирського трамвайно-тролейбусного управління. В результаті водій отримав тілесні ушкодження. Про це Суспільному повідомила речниця Житомирського райвідділу поліції Марина Вітвіцька.

За її словами, 27 червня близько 17 години до поліції надійшло звернення від 52-річного житомирянина щодо отриманих ним тілесних ушкоджень під час конфлікту за місцем роботи.


"Попередня кваліфікація цього діяння частина перша статті 125 Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством такі дії караються від 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян до одного року виправних робіт. Нині проводяться всі необхідні слідчі дії для повідомлення причетній особі про підозру у скоєнні цього діяння", – каже Марина Вітвіцька.


Водій автобуса житомирського трамвайно-тролейбусного управління Руслан говорить, що голова йому болить через удари, які на території підприємства йому завдав начальник автобусного парку ТТУ Богдан Ткач. Руслан розповів, що керівник звинуватив його в тому, що він нібито залив оливи у систему охолодження, що призвело до несправності автобуса.


"В процесі розмови все відбувалося на підвищених тонах. Він сказав, що звільнить мене і всі затрати покладе на мене. Я, відповідно, трішки занервував і послав його за руським кораблем. Відходжу від нього трохи далі, а він мене доганяє і б’є в голову: один удар, другий удар. Він би ще далі бив, просто хлопці розтягнули", – каже Руслан.


Руслан викликав поліцію та швидку допомогу. Лікарі привезли чоловіка до травмпункту. Після проведення обстеження, чоловік написав заяву в поліцію. Руслан говорить, що за весь час його роботи таке сталося вперше. Зараз він проходить додаткові обстеження, скаржиться на головний біль та запаморочення.


Кореспонденти Суспільного Житомир зателефонували до начальника автобусного парку ТТУ Богдана Ткача, щоб дізнатися подробиці конфлікту. Він повідомив, що наразі перебуває не на роботі, а на лікарняному, тому попросив перетелефонувати йому пізніше. У другій половині дня на дзвінки кореспондентів Суспільного Богдан Ткач не відповідав.


Начальник Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Сергій Лазарєв каже, що коментуватиме інцидент після завершення внутрішнього розслідування.


"Проводиться перевірка, але ми проводимо своє внутрішнє розслідування щодо ситуації, яка склалася. Після того, як створена комісія надасть мені висновки, я буду це коментувати", – говорить Сергій Лазарєв.

Вчора

Сторінки:
Нагору