ТРА
Четвер
2
20:13

​У Житомирі поліцейські затримали наркозакладчика з Миколаєва

Увечері 25 липня на околиці обласного центру оперативники кримінальної поліції помітили підозрілого чоловіка, який нібито щось вишукував на вулиці. Поліцейські зупинили його для перевірки. У результаті виявили у 35-річного уродженця Миколаєва десяток поліетиленових згортків з порошкоподібною речовиною, попередньо – наркотичним засобом.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції.


Чоловік визнав, що пакунки призначалися для поширення шляхом так званих закладок: координати сховків та їх фото передавались месенджерами замовникам після сплати ними коштів.


Як з’ясувалось, він вже встиг заховати частину партії наркотиків у лісосмузі неподалік. Відтак на місці, вказаному чоловіком, поліцейські виявили ще понад 40 пакунків з кристалічною речовиною.


Правоохоронці затримали причетного у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.


Усе вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Відповідно до чинного законодавства підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Сторінки:
Нагору