ТРА
Четвер
2
17:01

​Віталій Бунечко: Ми і надалі будемо забезпечувати всім необхідним рятувальників Житомирщини. ВІДЕО

04 січня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко взяв участь у передачі пожежної та аварійно-рятувальної техніки й спеціалізованого обладнання підрозділам ДСНС у Житомирській області.

Також участь у заході взяв заступник начальника Житомирської ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та керівництво ГУ ДСНС у Житомирській області.


«Ця сучасна техніка допоможе рятувальникам оперативно і максимально безпечно рятувати людей у випадку надзвичайних ситуацій. Загальна вартість обладнання – майже 84 мільйонів гривень. Це одна із найбільших поставок техніки й засобів за останні декілька років», — зазначив Віталій Бунечко.


Загалом за державні кошти було куплено більше десятка одиниць техніки й обладнання, зокрема:


2 спеціальні аварійно-рятувальні машини;


3 повністю укомплектованих пожежних автомобілі;


паливозаправник;


автомобіль спецзв’язку;


навантажувач;


потужний генератор.


Очільник області додав, що Житомирська ОВА постійно надає всебічну підтримку рятувальникам області. Цього разу передали підрозділам ДСНС 2 сучасних рятувальних намети, вартістю понад 400 тисяч гривень. Їх головна задача – розміщення постраждалих внаслідок надзвичайної події у комфортних умовах та надання їм термінової допомоги.




«Дякуємо рятувальникам за наш спокій, який вони охороняють двадцять чотири години на добу. Ми і надалі будемо забезпечувати всім необхідним рятувальників Житомирщини», — підкреслив Віталій Бунечко.


Нагадаємо, що Віталій Бунечко зазначив, що більшість соціальних закладів Житомирщини забезпечені генераторами та терміналами Starlink.

Сторінки:
Нагору