ТРА
Понеділок
6
01:13

​Борислав Розенблат: Безвізовий режим має бути прозорим і однаковим для всіх українців

Про це в коментарі журналістам наголосив народний депутат фракції Партії ” Блок Петра Порошенка” Борислав Розенблат.

“Зрозуміло, що Європейський Союз хоче мати механізм для припинення безвізового режиму у разі винесення певних проблем. І це стосується не лише України, а будь- якої країни ЄС. Але те, що через ці умови дещо затягується процес отримання нами безвізу, не дуже приємно. Адже, вкотре наголошую – ми зробили все , що від нас вимагали . Прийняли усю законотворчу базу, прийняли усі суперечливі і складні для нашого суспільства закони, прийняли електронне декларування. Ми зробили все, аби показати , що ми прагнемо європейського шляху”,- зауважив парламентар.

“Безвізовий режим – це вільний режим перетину кордону, тому навіть запропоновані 5 євро за анкети , як на мене , ускладнюватимуть цей процес і створюватимуть черги і зайві труднощі”, – додав народний депутат.

“Також не згоден з тим, що при наданні віз будуть відрізняти і ділити людей на тих, хто їде в Європу за покупками, на відпочинок чи по бізнес справах і тих, хто потенційно може стати мігрантом. Таким чином розділяти суспільство на бідних і багатих, мігрантів і немігрантів неправильно. Механізм має бути прозорим і однаковим для всіх українців “, – наголосив Борислав Розенблат.

Вчора

Сторінки:
Нагору