ТРА
П'ятниця
3
05:50

​Загинув на Донеччині під час бойового завдання: У Житомирі провели в останню путь воїна Олександра Василенка

2 квітня в Житомирі в Свято-Михайлівському соборі попрощалися із 32-річним військовослужбовцем Олександром Василенком. Воїн загинув на Донеччині 22 березня під час виконання бойового завдання. Про це написала Житомирська міська рада на сторінці в мережі Facebook.

Олександр Василенко народився на Київщині у селі Чернін Таращанського району, йдеться у повідомленні. Навчався в місцевій школі, далі — у Білоцерківському профтехучилищі, де опанував професію слюсаря-ремонтника.


"Із 2017 року добровільно захищав Україну в зоні АТО/ООС. Після короткої демобілізації працював у приватному бізнесі. Повномасштабну війну РФ проти України зустрів у лавах ЗСУ, напередодні підписавши контракт про військову службу. За сумлінне виконання військових обов'язків неодноразово був нагороджений почесними грамотами та відзнаками", — йдеться у дописі.


В коментарі Суспільному директорка Житомирського міського центру соціальних служб Ольга Юрченко сказала, що Олександр Василенко із родиною жив у Житомирі. Тут і нині проживає його дружина та донечка. На поховання захисника із Київської області приїхали його батьки.


"Олександр Василенко був дуже світлою людиною. Він понад усе любив кохану дружину та донечку, був підтримкою для батьків. Не зважаючи на свій молодий вік, він завжди турбувався про своїх побратимів, був їм надійною опорою. Наш захисник героїчно загинув у Донецькій області під час виконання бойового завдання", — сказала Ольга Юрченко.


Поховали Олександра Василенка на Смолянському військовому кладовищі в Житомирі.

Вчора

Сторінки:
Нагору