ТРА
Понеділок
6
02:15

​Бердичів – Чорнобаївка: жителі постраждалої Херсонщини отримали гуманітарну допомогу

Гуманітарна допомога, зібрана у бердичівській громаді для жителів підтоплених районів Херсонщини, зранку, 13 червня, прибула за призначенням. Вантаж із бутильованою водою, одягом, продуктами, ліками, засобами гігієни доправили до Чорнобаївської сільської військової адміністрації.

За словами представників місцевої влади, громада вже прийняла велику кількість людей із населених пунктів, що найбільше постраждали від повені – та продовжує це робити і надалі. А оскільки наразі у Чорнобаївці відсутнє водопостачання – внаслідок катастрофи на Каховській ГЕС, є надзвичайно велика потреба у питній воді. Тому під час розвантажування фури із Бердичева, воду відразу роздавали усім присутнім. Продукти ж фасуватимуть та видаватимуть у вигляді сформованих наборів.


Одяг, ліки, постільна білизна, елементи живлення, корм для тварин – усе це стане у нагоді чорнобаївцям та вимушеним переселенцям, які знайшли тут прихисток. Багато хто втратив усе своє майно, як-от багатодітна сім’я із затопленого села Інгулець. Їм волонтери вручили зібраний бердичівським третьокласником пакунок, призначений для однієї родини, а також мобільний телефон, який принесли до пункту збору благодійники.


Підтримка, яку вони відчувають від співвітчизників, та благодійні вантажі, що надходять з усіх куточків України, надають їм сили на подальшу боротьбу та вселяють віру у майбутню Перемогу.


Вчора

Сторінки:
Нагору