ТРА
П'ятниця
3
09:31

​На одній із вулиць Житомира пограбували іноземця

Працівники кримінальної поліції Житомирського ВП ГУНП встановили, що чоловіка в обласному центрі пограбував 24-річний молодик. Розпочато досудове розслідування.

21 вересня до Житомирського відділу поліції звернувся 40-річний громадянин іншої держави із повідомленням про пограбування. Як з’ясувалося, близько 14.30 цього ж дня на одній з міських вулиць якийсь зухвалець зірвав з плеча заявника чоловічу сумку і накивав п’ятами. Разом із ношею грабіжник викрав майже 2 тисячі гривень та інші особисті речі.


– Нами було проведено першочергові заходи, направлені на встановлення особи зловмисника. У результаті у причетності до грабежу було викрито 24-річного місцевого жителя. Його було затримано у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Молодик уже неодноразово потрапляв у поле зору поліції, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.


Чоловік свою провину визнав. Викрадене у нього було частково вилучене. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Нині у рамках подальшого досудового розслідування правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до інших подібних злочинів в обласному центрі.


За чинним законодавством молодику може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 4 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору