ТРА
Четвер
2
22:42

​На Житомирщині під час пожежі жінка вистрибнула з другого поверху

У Звягелі 05 травня 2022 року близько 00:00 до Служби порятунку звернулись жителі міста. Вони повідомили про пожежу в двоповерховому приватному будинку, який знаходиться по сусідству. За словами очевидців, було чутно звуки тріскотіння та помічений дим, який йшов з двору.

За інформацією рятувальників, по прибуттю їх на місце пожежі було з’ясовано, що загорання сталося в кухні-студії, яка знаходиться на першому поверсі.


Рятувальники змушені були застосувати апарати на стисненому повітрі, аби провести розвідку всередині будинку. В цей час у приміщенні вже горіли диван та стіл. Існувала велика загроза швидкого розповсюдження пожежі по іншим помешканням.


Вже о 00:12 рятувальники локалізували пожежу, а о 00:40 – її повністю ліквідували.


За інформацією вогнеборців, внаслідок пожежі постраждали господарі житла – 56-річний чоловік та його дружина. Постраждалі намагалися самостійно погасити місце займання, але отримали опіки та отруїлися продуктами горіння. Окрім того, аби врятуватись від пожежі, жінка змушена була вистрибнути з другого поверху будинку. Тому їх обох було госпіталізовано до реанімаційного відділення Звягельської міської лікарні.



Пожежа встигла знищити речі домашнього вжитку в кухні-студії на загальній площі 24 кв. м. Подальшого розповсюдження полум'я оселею рятувальники не допустили. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 6 чоловік особового складу на 1 пожежному автомобілі. В гасінні допомагали і сусіди подружжя.


За повідомленням пожежників одна з попередніх причин загорання — коротке замкнення електромережі.

Сторінки:
Нагору