ТРА
П'ятниця
3
07:48

​Начальник РВА Іван Туровський відвідав ДНЗ «Новоград-Волинське вище професійне училище»

Сьогодні відбувся захист дипломів випускників професії «Опоряджувальник будівельний» та їхній випуск. Серед присутніх: начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, голова районної ради Артур Загривий, директор закладу Микола Паламарчук та голова державної комісії Микола Шавловський.

За півтора року навчання студенти опанували високі професійні навички та довели це на практиці. Більшість випускників виробничу практику проходили у закладі, сьогодні гостям продемонстрували їх роботу та відкрили нову майстерню штукатурів.



«Саме на цьому приміщенні відпрацьовували свої навички цьогорічні випускники. Зараз ми вирішили більше уваги приділяти практиці студентів, аби після навчання ми були впевнені – вони будуть хорошими фахівцями.


Сьогодні ми з гордістю відкриваємо нову майстерню, адже це все – вашими руками, дорогі студенти.



Ми мали змогу спостерігати за вашим навчанням та практикою. Нам є чим пишатися – у вас велике майбутнє. Хоч не всі поєднають своє життя з цією професією, ці навички вам знадобляться у житті.


Дякую Миколі Шавловському, який розробив цей проєкт і майстрам всіх поколінь»,– говорив у своєму виступі директор навчального закладу Микола Паламарчук.



Також присутні оглянули приміщення училища, спостерігали за процесом навчання та відвідали укриття, яке вже практично відремонтоване за новітніми стандартами.



«Сьогодні для всіх вас відповідальний день, перед вами відчиняються нові двері до дорослого свідомого життя. Саме зараз ви маєте зробити свій вибір, вирішити, як житимете далі. Радий, що сьогодні випала можливість оглянути ваші роботи, запевнитись, що тут готують майстрів своєї справи. Хочу, користуючись нагодою, нагадати тим з вас, хто ще не знайшов себе та далі думає, якій сфері життя себе присвятити, зараз триває набір у Гвардію наступу. Якщо ви бажаєте стати на захист своєї Батьківщини та наблизити нашу перемогу, звертайтесь у ЦНАП (вулиця Шевченка 20). Держава зараз потребує молодих, вмотивованих та сміливих»,– звернувся Іван Туровський.


Вчора

Сторінки:
Нагору