ТРА
Четвер
2
18:18

​Перший заступник начальника Бердичівської РВА нагородив призерів перехідного Кубку міста Бердичева з футзалу

На Бердичівщині стадіон зі штучним покриттям у селищі Гришківці вже став постійним місцем проведення різноманітних змагань не лише місцевого, але й районного рівня. Цими вихідними тут знову було людно у зв’язку з проведенням перехідного Кубку міста Бердичева з футзалу, організованого силами голови Бердичівської асоціації футзалу Станіславом Лужанським.

У змаганнях приймали участь команди з Бердичівської, Семенівської, Гришковецької та Червоненької громади, усього п’ять команд-учасниць (місто Бердичів представляло дві команди).


У напруженій боротьбі впевнену перемогу здобула команда бердичівлян ФК «Wortex», на другому місці опинилися гравці з Семенівської громади «АГРОСЕМ». Замикала трійку лідерів ще одна бердичівська команда – ФК «Леон».


Враховуючи те, що захід проходив за активного сприяння Бердичівської районної військової адміністрації, церемонію нагородження призерів змагань проводив перший заступник начальника РВА Сергій Бакуменко. Він привітав усі команди з зіграними іграми, відзначивши напружену боротьбу та жагу до перемоги у гравців. Підкресливши, що у цей важкий час є надзвичайно важливим тримати наш спортивний фронт, популяризувати здоровий спосіб життя і розвиток спорту в регіоні.


Також з вітальними словами виступила голова Гришковецької селищної ради Ірена Лісова та голова Бердичівської асоціації футзалу Станіслав Лужанський.


У якості подарунків команди переможців отримали призи від спонсорів змагань: торти від Бердичівського хлібозаводу, подарунки мережі магазинів «Три Де» та футболки НОК. М’ячі для кожної команди з трійки лідерів допоміг придбати голова Громадської організації «ГРІМ», підприємець і меценат Ігор Бакановський.



Також Подяками від Асоціації футзалу Житомирської області були нагороджені голови Гришковецької і Червоненської територіальних громад Ірена Лісова та Юрій Ящук – за вагомий внесок у розвиток футзалу на території Бердичівського району.

Сторінки:
Нагору