ТРА
П'ятниця
3
05:59

​У Бердичеві поліцейські виявили у водія-порушника підроблений документ

13 лютого інспектори сектору реагування патрульної поліції Бердичівського райвідділу зупинили автомобіль «Audi».

У транспортному засобі не освітлювався номерний знак, тож поліцейські вказали на це водієві. А під час перевірки документів виявили, що 20-річний місцевий житель не має відповідної категорії, а саме посвідчення водія мало ознаки підробки.


Відтак працівники слідчо-оперативної групи райвідділу задокументували всі обставини та вилучили підозрілий документ для проведення необхідних експертиз.


Попередня правова кваліфікація події - ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.


Відповідно до чинного законодавства причетному може загрожувати покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або піврічний арешт чи обмеження волі на строк до 2 років.


Також поліцейські склали відносно чоловіка адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.

Вчора

Сторінки:
Нагору