ТРА
П'ятниця
3
10:04

​У Бердичеві поліцейські затримали наркодилера-«закладчика»

7 грудня під час патрулювання райцентру оперативники кримінальної поліції звернули увагу на молодика, який помітно занервував у присутності поліцейських. Тож вони зупинили його для встановлення особи.

Під час поверхневої перевірки, виявилось, що 24-річний місцевий житель при собі має пакунок з розфасованою речовиною, попередньо — психотропом. За таких обставин на місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу.


У чоловіка слідчі вилучили 30 наркотичних доз, що, за його словами, були підготовленні для розкладання у сховках вулицями міста. За попередніми висновками фахівців, у згортках міститься синтетичний наркотик – PVP сіль. Точний склад визначатимуть експерти під час дослідження.


Правоохоронці затримали «закладника» у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.


Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.

Вчора

Сторінки:
Нагору