ТРА
Четвер
2
23:38

​У Житомирі на вулиці Небесної Сотні сталась ДТП за участю Honda, Seat, Dodge та Dacia. ФОТО

Водій, який вчинив ДТП на вулиці Небесної Сотні отримав від патрульних ряд адміністративних матеріалів Сьогодні, близько 11-ї години ранку на вулиці Небесної Сотні сталась дорожньо-транспортна пригода без потерпілих.

Патрульні прибули на місце події та з'ясували, що автопригода сталась за участю транспортних засобів Honda, Seat, Dodge та Dacia.



Водій автомобіля Honda рухаючись заднім ходом не дотримався безпечного бокового інтервалу та наїхав на припарковані транспортні засоби Seat та Dodge. Окрім того, авто Dodge у результаті зіткнення ще й відкинуло на припаркований поруч автомобіль Dacia.




Охоронці порядку запропонували винуватцю ДТП пройти освідування на визначення стану сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці, на що чоловік відмовився.


Патрульні відсторонили 53-річного водія від керування транспортним засобом Honda та склали на нього адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП), ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.



Водії, вкотре закликаємо — не керуйте транспортними засобами у стані сп'яніння!

Теги: фото, ДТП

Сторінки:
Нагору