ТРА
П'ятниця
3
08:48

​У Житомирі перевірили як дотримуються громадяни комендантської години

До превентивних заходів були залучені правоохоронці Житомирського райуправління, роти поліції особливого призначення Головного управління НП в області та військовослужбовці.

Насамперед, патрулі перевірили розважальні заклади обласного центру з нічним режимом роботи. З адміністрацією проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання ними обмежень, встановлених режимом воєнного часу. Під час проведених перевірок порушень у діяльності закладів виявлено не було.


Також у ході превентивних заходів правоохоронці виявили близько двох десятків порушників комендантської години. З кожним з них поліцейські проводили превентивні бесіди з приводу недопущення подібних випадків у майбутньому. У разі фіксації вчинення ними адміністративних правопорушень, поліцейські вживали відповідних заходів впливу.


Правоохоронці наголошують на тому, що подібні превентивні заходи мають систематичний характер та нагадують, що на території Житомирської області комендантська година триває із 24:00 до 05:00.


У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, переміщатися транспортом без перепустки або пішки. Виходити можна тільки під час повітряної тривоги – щоб дійти до найближчого укриття. Обов’язково слід мати при собі документи, що посвідчують особу.


Тож поліцейські закликають житомирян дбати про власну безпеку і дотримуватися обмежень встановлених періодом воєнного стану.

Вчора

Сторінки:
Нагору