ТРА
Четвер
2
23:03

​Юрій Денисовець взяв участь у заходах до Дня Гідності та Свободи та Дня Десантно-штурмових військ. ФОТО

21 листопада, в День Гідності та Свободи та День Десантно-штурмових військ, у Житомирі вшанували пам’ять загиблих Героїв, які віддали життя за вільну суверенну Україну.

Покладання квітів відбулося на Смолянському кладовищі та Соборному майдані – на Алеї Слави та біля пам’ятника Захисникам України у війні з російським агресором.


Участь у заходах взяли заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець та представники структурних підрозділів ОВА, секретар міської ради Віктор Клімінський, командування десантно-штурмових військ ЗСУ, військовослужбовці, громадськість.


«Десантно-штурмові війська – це ті, хто завжди перші, хто бере участь у найважчих боях. Ми пишаємося цим родом військ. Безперечно всі підрозділи Збройних Сил України роблять свій внесок у нашу обороноздатність, виборювання свободи та незалежності України, але десантники беруть на себе найважчі моменти цієї війни. Ми безмежно вдячні нашим захисникам! Ця війна обов’язково завершиться нашою перемогою і кожен Герой повернеться додому до своїх рідних!» – наголосив Юрій Денисовець.















Сторінки:
Нагору