ТРА
П'ятниця
3
09:42

​Звягельські поліцейські передали родині зі складними життєвими обставинами благодійну допомогу

В умовах воєнного часу ювенальні інспектори постійно підтримують зв’язок із родинами, що потребують допомоги. 22 серпня правоохоронці та представники служби у справах дітей Новоград-Волинської міської ради перевідали сім’ю, яка опинилась у складних життєвих обставинах.

45-річна жителька Новоград-Волинського району має на вихованні двох хлопчиків, віком 7 та 10 років. Їх родина перебуває на обліках соціальних служб як так, що потрапила у скрутні життєві обставини. Зараз жінка належним чином піклується про дітлахів і підтримує порядок у помешканні, проте все ще потребує поліпшення житлово-побутових умов.


Раніше жінка потрапляла у поле зору правоохоронців через недогляд за дітьми. З нею проводили відповідну роботу поліцейські та соціальні служби, а згодом ситуація почала поступово виправлятись.


Відтак правоохоронці та соцпрацівники всіляко сприяють і допомогають родині. Нині вони передали матері і дітлахам харчові продукти, іграшки та телевізор. Сім’я радо зустріла поліцейських і їх соціальних партнерів та подякувала за таку підтримку.


Водночас поліцейські Новоград-Волинського райвідділу нагадали жінці про сумлінне виконання нею батьківських обов’язків і відповідальність за належні умови для розвитку та виховання малолітніх дітей.

Вчора

Сторінки:
Нагору