ТРА
П'ятниця
3
01:01

​На Житомирщині Державною спецслужбою транспорту збудовано новий автомобільний міст на зібрані кошти United24

Тимчасова споруда слугуватиме для відновлення транспортного сполучення між громадами, доки не відновлять капітальний міст, який був зруйнований росіянами під час їх втечі з Полісся.


Під час урочистого відкриття мосту Голова Адміністрації Держспецтрансслужби зазначив, що у спільних справах українці об'єднуються задля досягнення спільної мети:


- Знаменне те, що начальник Житомирської обласної військової адміністрації приїхав з одного берега, а ми - з іншого. Це возз’єднання берегів не тільки фізичних, а й поєднання цивільної та військової структури, це поєднання загальної роботи яку ми робимо. Я хочу подякувати місцевій громаді, яка допомагала і допомагає нашій роботі на цій прекрасній землі, - сказав генерал-майор Богдан Бондар.




Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко зазначив, що росіяни зруйнували цей міст коли втікали:


- Коли ворог тікав з Полісся, вони підривали за собою мости. Цей був знищений внаслідок ракетно-бомбового удару. Підривали варварські - просто, щоб не залишилось нам.


- Велика подяка військовим, які не тільки боронять нас на сході і півдні нашої держави, а й допомагають нам впевнено себе почувати на півночі, які допомагають нашому Поліссю. Дякую за роботу, яка ведеться, за те, що повертають наші громади до нормального цивільного життя. Цей міст - вкрай необхідний для життєдіяльності громади. Люди, які були фактично відірвані від центру, зараз зможуть спокійно доїжджати до друзів та знайомих, - додав керівник області.




Станом на сьогодні тривають роботи ще на 9 об'єктах в Житомирській, Київській, Донецькій, Херсонській та Миколаївській областях.


Всього підрозділами Держспецтрансслужби в Україні відбудовано 66 мостів, з них 16 завдяки виділеним коштам від державної фандрейзингової платформи united24


Незламні духом відновлять Україну!






Вчора

Сторінки:
Нагору