ТРА
П'ятниця
3
01:15

​На Житомирщині у нетверезого водія «ВАЗівки» виявили наркотики

Днями правоохоронці Звягельського райвідділу на одній із вулиць міста зупинили «ВАЗівку», водій якої порушив Правила дорожнього руху.

Під час спілкування із поліцейськими 41-річний керманич, місцевий житель, почав помітно нервувати. На запитання про наявність заборонених речовин чи предметів відповів ствердно та видав правоохоронцям пакунок із кристалічною речовиною, ймовірно, наркотиками.


Водночас патрульні помітили, що чоловік перебуває у стані сп’яніння, ймовірно, наркотичного. Від проходження освідування він відмовився.


Надалі поліцейські з’ясували, що водій не має при собі відповідних документів, адже у квітні він був позбавлений права керування транспортними засобами терміном на 1 рік через нетверезе водіння.


Працівники слідчо-оперативної групи Звягельського райвідділу вилучили пакунок з гранулами для направлення на експертне дослідження.


А патрульні склали відносно водія низку адміністративних матеріалів: за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані сп’яніння…), ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів ) та ч. 5 ст. 121 (Порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП.


Водночас поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України, що тягне за собою покарання від штрафу й аж до обмеження волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору