ТРА
Четвер
2
19:57

​У Житомирі в водійки автомобіля виявили наркотики

Патрульні виявили у громадян, ймовірно, наркотичні речовини. 03 липня за нічну зміну інспектори зафіксували 3 таких випадки.

Учора на шосе Київському інспектори за порушення ПДР зупинили авто ЗАЗ. Поведінка пасажира викликала підозру в патрульних, тож вони вирішили провести поверхневу перевірку. Під час неї виявили пакет із зеленою подрібленою речовиною. Зі слів чоловіка — канабіс.


Інший випадок трапився на вулиці Вітрука, інспектори під час дії комендантської години, зупинили автомобіль Volkswagen.


Водійка авто поводила себе не відповідно обстановці, мала неприродну блідість обличчя, розширені зіниці та виражене тремтіння рук, чим викликала підозру в інспекторів, як виявилось не дарма. Під час поверхневої перевірки в жінки виявили згорток із зеленою подрібленою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичну.


А сьогодні, близько 5-ї години, на вулиці Покровській, патрульні зупинили підозрілого чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з ними. Під час поверхневої перевірки громадянин дістав з кишені згорток з невідомою речовиною. Зі слів чоловіка — це канабіс.


В усіх випадках на місця подій, для подальшого з’ясування обставин та вилучення речовин, патрульні викликали слідчо-оперативні групи.


На водійку, що керувала з ознаками наркотичного сп'яніння та відмовився від огляду в лікаря-нарколога, патрульні склали відповідні адміністративні матеріали.


Друзі, якщо ви маєте інформацію про злочини, пов’язані з обігом наркотичних речовин, телефонуйте на лінію 102.

Сторінки:
Нагору