ТРА
Четвер
2
23:39

​В Житомирському районі тривають пожежно-профілактичні відпрацювання

9 січня працівниками Житомирського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області спільно та співробітниками Національної поліції проведено пожежно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Старосілецької територіальної громади Житомирського району.

Такі заходи проводяться з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі.


Спілкуючись із місцевими жителями, представники профілактичної групи наголосили на дотриманні основних правил пожежної безпеки в побуті, правил безпечного використання електрообігрівальних приладів та пічного опалення. Зокрема, нагадали про необхідність очищення димоходів від сажі та усунення тріщин. Також вони звернули увагу на дотримання правил безпеки під час використання генераторів та нагадували правила користування газовими приладами. Крім цього, учасники рейду нагадали громадянам дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та правила безпеки під час перебування на льоду.


Наприкінці заходу рятувальники вручили мешканцям села тематичні листівки на протипожежну тематику та побажали відповідально ставитись до власного життя й здоров’я.

Сторінки:
Нагору